HASTANEMİZDE BAŞARILI BİR AMELİYAT DAHA

Çok nadir görülen patlamış apandisit ve boğulmuş fıtık ameliyatı hastanemizde  gerçekleşti.7 yıldır sağ kasığından fıtık olan hasta Hasan UZUNLAR(60 yaş) doktorların ameliyat önermesine rağmen ameliyat olmadığını ancak,Of Devlet Hastanesine başvurmadan 2 gün önce karın sağ alt kısmında ağrı ve şişlik olduğunu,ağrısının ve şişliğinin artması üzerine Of Devlet Hastanesi Acil Servisine başvurduğunu,yapılan tahliller sonucunda ameliyata alındığını,ameliyatında başarılı geçtiğini ifade etti.doktorlarımıza ve hastane çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederek,allah (c.c)devletimize ve milletimize bir zeval vermesin dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren hastanemiz Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Altan AYDIN ise ; Genel Cerrahi de yapılan en sık ameliyatlar olan apandisit ve fıtık ameliyatlarının bu hastamızda daha acil bir durum olarak karşımıza çıktı.Apandisit perfore(patlamış) ve sağ kasık fıtığı ise boğulmuş(strangüle) idi.bu literatürde çok nadir görülen (binde 3) bir durumdur.Gerekli hazırlıkları yapıp hastamızı ameliyata aldık.Geyet başarılı bir ameliyat oldu.hastamızın sağlığı yerinde olup taburcu etmeyi planlıyoruz dedi.

Ameliyatla ilgili açıklama yapan hastanemiz Başhekimi ve aynı zamanda Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Şaban UYSAL ise son zamanlar hastanemizde büyük ve farklı ameliyatlar yapıldığını, bu ameliyatımızında bunlardan biri olduğunu, bu imkanlar ile vatandaşlarımızın her türlü sağlık sorununu ilçemizde çözmekten yana çabamız mevcuttur dedi.

İlklerin ve yeniliklerin konuşulduğu bir 'marka hastane' olma yolunda hızla ilerlediklerini ifade etti.

Basında Çıkan Haberler

Of Havadis  : Haber İçin Tıklayınız